Mètode Pronokal per perdre pes

Nutrición, tratamientos para perder peso saludablemente » Método Pronokal para perder peso

El Mètode Pronokal, és un tractament sota control mèdic, que combina la dieta, l’exercici físic i el coaching.
És una dieta cetogènica, amb una aportació de proteïnes, baixa en carbohidrats i greixos, que ens permetrà perdre greix i preservar la massa muscular.
Amb aquest mètode es perd pes des dels primers dies d’inici de la dieta, amb una sensació de confort i sacietat. Inicialment es combinen aliments Pronokal i verdures, i progressivament s’aniran introduint els diferents grups d’aliments, que t’ajudarà a mantenir-te en el pes adequat. El metge i la dietista-coach donaran unes pautes adequades per aconseguir una alimentació saludable.
És molt important que el pacient durant el procés es senti recolzat per evitar que deixi el tractament, d’aquí el paper important del coach que alhora ens realitzarà un programa personalitzat d’activitat física.
L’objectiu del mètode Pronokal és resoldre la lipoinflamación. La lipoinflamació és la inflamació de el teixit adipós. En pacients obesos augmenta la mida de les cèl·lules adiposes i això produeix que aquestes cèl·lules alliberin certes substàncies anomenades proinflamatòries. Aquestes substàncies proinflamatòries arriben a l’hipotàlam (zona on es regula la gana) i produeixen una estimulació de la mateixa, donant lloc a la sensació de gana.
Quan més lipoinflamación hi ha, obtenim un augment de la gana i menor sensació de sacietat, això té com a resultat una major ingesta de menjar i per tant un augment de pes i un augment de la lipoinflamación, cronificant l’obesitat.
Hem de tenir en compte també que l’obesitat augmenta els riscos de patir altres patologies com la diabetis mellitus tipus II, la hipertensió arterial, augment dels triglicèrids i el colesterol i aparició de cel·lulitis.

Servicios de medicina estética profesional

La salud del paciente y su bienestar son nuestra prioridad

No lo dudes y reserva ahora tu servicio de medicina estética online

El mètode Pronokal es realitza a través de 5 passos:

  • Pas 1,2 i 3: el pacient perd fins a un 80% del pes previst i acaba amb la lipoinflamació a través d’una dieta baixa en greix i carbohidrats i amb aportació de suplements. Durant aquesta fase, és vital realitzar exercici físic per consiguir millors resultats i tonificar la musculatura.
  • Pas 4 i 5: són els passos claus. El 20% del pes restant es perd en aquests passos gràcies a una dieta baixa en calories elaborada en funció a les necessitats dels pacients.

Dins de la dieta Pronokal hi ha diferents protocols que ens permeten tractar diferents tipus de pacients i patologies, personalitzant així la dieta a cada pacient.

Així doncs dins del mètode Pronokal tenim:

  • Mètode Pronokal
  • Mètode Pronokal Expert que ens permet tractar pacients majors de 60 anys
  • Mètode Diaprokal que ens permet tractar pacients amb diabetis tipus II
  • Mètode Pronokal Define que és el mètode que ens permet perdre pes remodelant el cos en 5 setmanes
Nuestros expertos en medicina estética

Staff de profesionales

Nuestro equipo de profesionales en medicina estética dará soluciones a cada una de las necesidades elaborando protocolos personalizados para obtener un resultado óptimo y natural.

Más información

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible

    Acepto la política de privacidad