Salut genital

Deprés del part les dones poden notar que el canal vaginal i el teixit que l’envolta està més laxe, això es manifesta amb una disminució de la satisfacció sexual i una disminució de la capacitat de retindre orina. De forma similar a la menopausia, després d’una histerectomia, després del tractament amb quimioteràpia i de la lactància materna, degut a una disminució dels nivells d’estrògens, es produeix una aprimament, sequetat o inflamació de les parets de la vagina. Clinicament es manifesta amb una disminució de la lubricació, produint pruÏja, dolor o incomoditat.

Els nostres tractaments

Tractaments genitals

Salud genital » Láser CO2 para el rejuvenecimiento vaginal - mini
LÀSER CO2 PER EL REJOVENIMENT VAGINAL

El làser de CO2 és una de les tècniques més novedoses i amb gran eficàcia per el rojeveniment vaginal, és una tècnica no invasiva i amb molts pocs efectes secundaris.

Salud genital » Blanqueamiento anal y genital - mini
BLANQUEJAMENT ANAL I GENITAL

El blanquejament anal i genital és un tractament estètic per la hiperpigmentació de les parts íntimes i les zones més pròximes.

Nuestros expertos en medicina estética

Staff de profesionales

Nuestro equipo de profesionales en medicina estética dará soluciones a cada una de las necesidades elaborando protocolos personalizados para obtener un resultado óptimo y natural.

Más información

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible

    Acepto la política de privacidad