Tractament antiaging o antienvelliment

El tractament antiaging és un tractament l’objectiu del qual és la detecció precoç, prevenció, tractament i reversió d’alguns procesos que evolucionen a un envelliment, que és un procés natural del nostre cos. S’obtindrà una millora de la qualitat de la vida de les persones i allargarà l’expectativa de vida.
Son tractaments molt personalitzats, adaptats a cada tipus de pacient, per lo que és molt important una valoració per part del Dr. per determinar el protocol del tractament que es basa en 4 pilars bàsics: l’exercici físic, la dieta adecuada, la teràpia hormonal i l’administració de suplements antioxidants.

Els nostres tractament antiaging

Tractaments antienvelliment

Tratamiento antiaging o antienvejecimiento » Tratamiento antienvejecimiento Vitamin Drip
VITAMIN DRIP

El tractament amb vitamines endovenoses que s'administren en vena: és una solució rica en glucosa, vitamines, oligoelements i minerals indicada per millorar la pell, el cabell, les ungles, tractament de l'estrés, el cansament, també com tractament antioxidant per evitar l'envelliment de les nostres cèl·lules, aconseguint un efecte revitalitzant.

Tratamiento antiaging o antienvejecimiento » Tratamiento antienvejecimiento con estudios genéticos - mini
ESTUDIS GENÈTICS

L'analisis genètic és una prova complexa que es realitza en un laboratori especialitzat en l'analisis del genoma. Dit estudi serveix per identificar la causa genètica (la mutació) d'una determinada malaltia en un pacient

Nuestros expertos en medicina estética

Staff de profesionales

Nuestro equipo de profesionales en medicina estética dará soluciones a cada una de las necesidades elaborando protocolos personalizados para obtener un resultado óptimo y natural.

Más información

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible

    Acepto la política de privacidad