Tractaments per eliminar el greix corporal

El greix localitzat és el greix que s’acumula en zones concretes del nostre cos, que formen bosses pronunciades i que és rebel al tractament amb dieta i exercici físic Es solem localitzar a la zona de l’abdomen, flancs, a l’esquena, la cara externa de les extremitats inferiors, cara interna de les extremitats inferiors, els braços i la zona del coll (també coneguda com greix submentonià). Solen aparèixer en dones d’entre 35 i 40 anys, però també pot aparèixer en homes.

Els nostres tractaments corporals

Tractaments per eliminar el greix corporal

COOLSCULPTING

La tecnologia Coolsculpting és una tècnica revolucionària, que és capaç de resoldre un dels desafiaments estètics, la destrucció selectiva del greix localitzat de forma no invasiva, mitjançant la criolipolisis.

Tratamientos corporales » Tratamientos para eliminar la Flacidez corporal » Tratamiento con onda para eliminar la flacidez corporal - mini
TRACTAMENT AMB LEGENDPRO+

Legendpro+ és una tecnologia revolucionària que utilitza la radiofreqüència i el DMA per el tractament del greix localitzat, la cel·lulitis i pel tensat de la pell.

Nuestros expertos en medicina estética

Staff de profesionales

Nuestro equipo de profesionales en medicina estética dará soluciones a cada una de las necesidades elaborando protocolos personalizados para obtener un resultado óptimo y natural.

Más información

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible

    Acepto la política de privacidad