Tractaments per eliminar la cel·lulitis

La cel·lulitis és una malaltia metabòlica que afecta a les cèl·lules adiposes del teixit cel·lular subcutani i que s’acompanya de canvis en la circulació del teixit connectiu, donant lloc a canvis en aquest teixit. Afecta al 95% de les dones.
Moltes de les causes que la produeixen son desconegudes però si que hi ha factors que la predisposen com poden ser, factors hormonals, dieta, falta d’exercici físic,…
Hi ha dos tipus de cel·lulitis:

  • Cel·lulitis edematosa o tova: és un tipus de cel·lulitis en la que es caracteritza per la presència de pell de taronja, i retenció de líquids. Apareix principalment en dones de més de 40 anys i està relacionada amb una vida sedentària. També es pot associar amb flacciditat.
  • Cel·lulitis compacta o fibrosa: és un tipus de cel·lulitis dura al tacte que al tocar pot ser dolorosa. Freqüentment apareix en cara externa d’extremitats inferiors, zona dels malucs i cara interna dels genolls.

Según el tipo de celulitis se realiza un protocolo de tratamiento determinado.
Malgrat que el tractament de la cel·lulitis sol ser eficaç, és una patlogia del teixit gras que no es cura, per tant es recomana que conjuntament amb el tractament de la cel·lulitis es segueixi una vida saludable.

Els nostres tractaments corporals

Tractaments per eliminar la cel·lulitis

Tratamientos corporales » Tratamientos para eliminar la celulitis » Tratamiento con onda para eliminar la celulitis - mini
TRACTAMENT AMB LEGENDPRO+ PER ELIMINAR LA CEL·LULITIS

Tecnologia revolucionària que utilitza la radiofreqüència i el DMA per el tractament del greix localitzat, la cel·lulitis i pel tensat de la pell.

Tratamientos corporales » Tratamientos para eliminar la celulitis » Tratamiento con mesoterápia para eliminar la celulitis - mini
MESOTERÀPIA CORPORAL PER ELIMINAR LA CEL·LULITIS

És una tècnica multipunció que consisteix en l'aplicació d'un fàrmac a la dermis amb l'objectiu de tractar de forma local la cel·lulitis, millorar la circulació, tractar el greix localitzat i millorar la flacciditat.

Tratamientos corporales » Tratamientos para eliminar la celulitis » Tratamiento con carboxiterápia para eliminar la celulitis - mini
CARBOXITERAPIA PER ELIMINAR LA CEL·LULITIS

La carboxiterapia és una tècnica que consisteix en l'aplicació de CO2 (diòxid de carboni) al teixit subcutani.

Nuestros expertos en medicina estética

Staff de profesionales

Nuestro equipo de profesionales en medicina estética dará soluciones a cada una de las necesidades elaborando protocolos personalizados para obtener un resultado óptimo y natural.

Más información

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible

    Acepto la política de privacidad