Farciment de llavis

Rellenos de labios

REJOVENIMENT ZONA perioral: Els llavis i les estructures que l’envolten son fonamentals per donar una imatge jove i fresca. Amb els anys es perd consistència i elasticitat de la pell i apareixen les arrugues del voltant dels llavis, conegudes com “codi de barres”. És molt important realitzar un bon diagnòstic ja que ens permetrà determinar quina tècnica hem d’utilitzar per tractar els llavis. Mitjançant l’aplicació d’àcid hialurònic, específic per aquesta zona, podem reposicionar, donar volum i embellir la zona del llavi.

HIDRATACIÓ DEL LLAVI: És el tractament indicat en els casos en que el llavi té una forma i volums conservats però l’objectiu és donar frescura i hidratació al llavi. Per això s’utilitza un àcid hialurònic molt fluid que una vegada aplicat a la mucosa del llavi el que fa és atrapar aigua, donant la imatge d’un llavi més ters i hidratat.

AUGMENT DE VOLUM I REMODELACIÓ LAVIAL: Amb àcid hialurònic podem donar projecció al llavi, marcar la V de Cupido, corregir assimetríes i donar volum a la mucosa del llavi buscant un resultat molt natural.

Tècnica
aplicada

Tècnica de rejoveniment dels llavis

Duració de la sessió

45 minuts

Duració del TRACTAMENT

Entre 6 mesos i 1 any

Nivell del
Dolor

Tècnica indolora, s'aplica crema anestèsica prèviament al tractament

Temps de Recuperació

Recuperació immediata

Servicios de medicina estética profesional

La salud del paciente y su bienestar son nuestra prioridad

No lo dudes y reserva ahora tu servicio de medicina estética online

Nuestros expertos en medicina estética

Staff de profesionales

Nuestro equipo de profesionales en medicina estética dará soluciones a cada una de las necesidades elaborando protocolos personalizados para obtener un resultado óptimo y natural.

Más información

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible

    Acepto la política de privacidad