Tu centro de medicina estética de Andorra

[wpml_language_selector_widget]

00376 892244

Els 6 millors tractaments per a preparar el teu cos per l’estiu

S’aproxima l’estiu i ja ve de gust començar a realitzar tractaments per millorar el nostre aspecte.

L’objectiu dels tractaments mèdic-estètics sempre és buscar estar a gust amb la nostra figura, per això et proposem els millors tractaments que reldran algunes de les imperfeccions que més ens preocupen.

El greix localitzat sol ser una de les nostres inquietuds.

A vegades, malgrat estar en un pes adequat, apareix un excès de greix al voltant de l’abdomen, en braços o a la cra interna de les cuixes.

COOLSCULPTING és la tècnica més avançada per tractar de forma definitiva aquest greix, en una sola sessió i sense molèsties.

És un tractament que et permet seguir amb la teva rutina habitual, una tècnica no invasiva i segura, i en la que comencem a veure resultats a partir del mes, el resultat final l’obtenim entre els 3 i 6 mesos.

Si el teu problema és la cel·lulitis, a part d’ una dieta equilibrada i exercici físic, et poden ajudar tractaments com, la mesoterapia i la carboxiterapia. La combinació d’aquests dos tractaments ens aportarà beneficis com l’oxigenació dels teixits, la combustió del greix, millora del retorn venós i milloria de l’aparença de la pell, donant com a resultat una pèrdua de volum i un tensat de la pell.

La radiofrequència i el DMA tambè ens ajuden a treballar la cel·lulitis, mitjançant la tecnologia LEGEND PRO

Aquest és un equip, que combina 4 tecnologies diferents per oferir els resultats més eficaços, ens permet tractar des d’el remodelat corporal, fins el tensat de la pell. És una tècnica no invasiva i indolora amb la que obtenim resultats extraordinaris.

Si el que et preocupa és la flacciditat, podem utilitzar tecnologies com, ULTRAFORMER III, ultrasons no focalitzats que realitzen un efecte lifting, aconseguint un tensat de la pell, que podria combinar-se amb SLIMUP, estimulació muscular electromagnètica que augmenta el to muscular, millorant la flacciditat i disminuint a la vegada l’adipositat localitzada.

Aconsegueix la teva millor versió.

 

 

 

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
logo-skinclinic-sin-fondo

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible.





    Acepto la política de privacidad