Existeixen diferents estudis científics que demostren que mantenir la pell neta, permet mantenir la pell jove i sana, retrassant l’envelliment.

A través de la pell som capaços de determinar si un pacient té bon hàbit alimentari, si té un bon hàbit de neteja, si fuma,…

El no netejar-se correctament la pell, comporta un envelliment prematur, per deshidratació, irritació i un augment del risc d’aparició d’acne.

Per tant dins dels nostre hàbits d’higiene, hem d’incorporar una higiene facial diària al nostre domicili i posar-nos en mans de professionals per realitzar una neteja facial profunda.

Per començar, és molt important realitzar un bon diagnòstic de la pell.

A SkinCenter by Julia disposem de la tecnologia Observ 520X. Una aparatologia que ens permet realitzar un diagnòstic exhaustiu de la pell, a través de la iluminació de polarització i fluorescència. Ens permet valorar la textura de la pell, presència d’infeccions, inflamacions, pèrdua d’elasticitat i volums, transtorns de la pigmentació, transtorns vasculars, excès de secreció sebàcea, acne,…

Una bona valoració i diagnòstic ens determinarà un correcte protocol en la higiene facial, en quan a sabons i cremes a utilitzar i en quan a protocolitzar una pauta de tractament professional.

Actualment disposem de tecnologies que realitzen neteja facial profunda amb resultats òptims.

Aquapure és el nostre dispositiu estrella per la higiene facial profunda, aportant a la pell hidratació i lluminositat després d’una experiència de màxima relaxació.

Consisteix en un tractament mitjançant diferents passos, on s’utilitza una combinació d’extractes naturals, àcid hialurònic i pèptids amb propietats curatives per la pell, que augmenten la seva eficàcia.

Microcorrents, electroporació, llums LED i fred/calor son les responsables de personalitzar el tractament, que és apte per tot tipus de pell.

Després de l’estiu és un bon moment per buscar una rutina facial, que farà que la nostra pell no sòl es mantingui neta, si no rejovenida i sana.