Tu centro de medicina estética de Andorra

[wpml_language_selector_widget]

00376 892244

consigue una piel luminosa

Pell plena de llum

Recuperar la lluentor del rostre sol ser un dels nostres desitjos.

Una pell lluminosa, nodrida y llisa transmet la imatge d’una pell sana.

La contaminació, l’estil de vida i una alimentació poc equilibrada dóna un aspecte a la nostra pell de deshidratada i apagada.

La lluminositat és un efecte òptic que s’aconsegueix quan la llum incideix sobre la pell i aquesta la torna.

Quan més neta d’imperfeccions, cèl·lules mortes i taques, més lluminositat tindrà.

Les pells amb excès de capa còrnea, cicatrius i taques es veuen opaques.

¿que podem fer per recuperar la lluminositat del rostre?

A SkinCenter by Júlia et proposem els millors tractaments per donar-li llum a la pell.

Una molt bona opció és el peeling químic, una tècnica senzilla, que com la paraula defineix, aconsegueix un “pelat” de les capes més superficials de la pell. Existeixen diferents tipus de peeling químics, s’elegeix el més adequat tenint en conte el tipus de pell i la patologia a tractar, si el nostre objectiu és donar lluminositat, optarem per un peeling químic superficial. Aquests tipus de peelings estan compostos per alfahidroxiàcids, com poden ser l’àcid làctic, àcid glicòlic, àcid mandèlic, àcid pirúvic,… que penetren a les primeres capes de la pell i produeixen un pelat. L’efecte és immediat.

El làser IPL o llum polsada intensa, és molt bona eina per aportar lluminositat a la pell, millorar la textura i el to. És un tractament amb resultats de forma pràcticament immediata, molt segur i indolor. És una tecnologia que ens permet esborrar els efectes nocius del sol a la nostra pell. Obtenim una pell revitalitzada, lluminosa y de to uniforme.

Una altra alternativa per iluminar el nostre rostre és la mesoterapia facial, una tècnica de revitalització cutània, en la que s’aplica àcid hialurònic, vitamines i precursors, que estimulen la formació de nou colàgen, aportant hidratació i tersura a la pell.

I finalment un dels nostres tractaments preferits, la neteja profunda amb Aquapure, un dispositiu de tractament estètic facial per la cura completa de la pell. Ens permet protocolitzar el tractament per satisfer les necessitats dermatològiques de cada pacient. Amb resultats immediats, des de la primera sessió, s’aconsegueix que la pell llueixi lluminosa, hidratada i amb un aspecte fresc.

Si t’has quedat amb el dubte, vina i consulta’ns.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
logo-skinclinic-sin-fondo

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible.

    Acepto la política de privacidad