Tu centro de medicina estética de Andorra

[wpml_language_selector_widget]

00376 892244

Tratamientos faciales

Tractaments facials abans de l’estiu

Primavera és una bona època per realitzar tractaments mèdic-estètics facials, amb l’objectiu de preparar la pell per l’estiu.

A l’estiu la pell s’exposa a diferents condicions.

L’exposició durant més hores als raigs ultravioleta, el clima sec i canvis en la nostra alimentació durant aquesta època de l’any fan que les necessitats de la pell siguin diferents.

Els tractaments mèdic-estètics ens aporten nutrients, antioxidants i hidratació per obtenir una pell tersa, lluminosa i hidratada.

Els tractaments mèdic-estètics imprescindibles abans de l’estiu son:

  • Neteja facial profunda: a SkinCenter by Julia disposem d’Aquapure, un dispositiu mèdic que ens permet realitzar una neteja en profunditat. És un tractament que es realitza en diferents passos. El primer d’ells és el pas de neteja que es realitza amb un manípul de succió, dissenyat per netejar les impureses. El segon pas és un peeling suau, ens permet eliminar les primeres capes de la pell, formades principalment per cèl·lules mortes. I el tercer pas consisteix en hidratar. El resultat és una pell neta i lluminosa
  • Mesoterapia facial: consisteix en l’aplicació d’un còctel de vitamines i àcid hialurònic. Indicat principalment per pells seques i apagades. Ens aporta hidratació profunda i indueix a una regeneració de la pell
  • Redensifiació amb àcid hialurònic: després de l’hivern la pell es torna rugosa, rústega i perd lluminositat. La redensificació ens permet corregir i previndre l’envelliment cutani, proporcionant lluminositat i hidratació.

Son tractaments que es poden realitzar en qualsevol edat.

També es poden realitzar en qualsevol tipus de pell, pells seques, amb tendència acneica,…

Aquests tractaments conjuntament amb cures domiciliàries com poden ser serums antioxidants (vitamina C, àcid ferúlic,…), cremes hidratants que continguin àcid hialurònic i sobretot protecció solar, ens ajudaran a mantenir una pell saludable.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
logo-skinclinic-sin-fondo

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible.

    Acepto la política de privacidad