Tu centro de medicina estética de Andorra

[wpml_language_selector_widget]

00376 892244

Define tu abdomen

Els millors tractaments per remodelar la zona abdominal

Está finalitzant l’estiu, hem recuperat uns quilets de més i no hem realitzat tota l’activitat física que ens hagués agradat, i s’està reflexant en la forma del nostre cos.

L’abdomen sol ser una zona on s’acumula greix i on fàcilment apareixen els primers signes de flacciditat, relacionsats amb varioacions de pes o per els embarassos.

A SkinCenter by Julia disposem dels tractaments punters per remodelar el teu abdomen.

Si el problema és la presència de greix localitzar, proposem tractar-la amb Coolsculpting.

Coolsculpting és una tècnica de criolipòlisis que ens permet tractar de forma definitiva i no invasiva aquell greix que es pot pessigar.

És un tractament segur, confiable i natural per combatre el greix localitzat i aconseguir la seva reducció.

Si el nostre problema és el despenjament de la pell, proposem tractar-lo amb Ultraformer III.

Ultraformer és una tecnologia d’ultrasons focalitzats d’alta intensitat (HIFU), que ens permet treballar el tensat de la pell de forma no invasiva.

Provoca una contracció de les diferents capes de la pell elevant i tensant, permetent redefinir el contorn corporal.

En d’altres ocasions el problema és la presència de pell fina, amb pèrdua d’elasticitat i aparició d’arrugues al voltant del melic.

En aquest cas indiquem tractaments amb l’objectiu d’estimular la formació de col·lagen i millorar la qualitat de la pell.

Entre aquests tractaments disposem d’ Skinbooster (Profhilo Body)

Profhilo Body és un tractament complet que convina una procediment injectable, que es realitza a la consulta, amb un procediment cosmètic que s’aplica al domicili.

Hidrata els teixits en profunditat, estimula la formació de col·lagen i millora la turgència i el to de la pell

Una altra proposta per millorar la qualitat de la pell, és la tecnologia Legend Pro i la seva funció híbrida, que convina radiofreqüència, que es condueix a l’interior de la pell amb microagulles, i ens millora l’espesor de la dermis, amb la corrent glavànica, que ens provoca un canvi del pH del teixit, conseguim una redensificació del mateix.

I finalment si el nostre objectiu és definir l’abdomen i marcar la zona muscular, aconsellem el tractament amb SlimUp, una tecnologia que permet estimular la formació de massa muscular a la zona tractada. Ens ajuda a obtenir un abdomen esculpit i tonificat en només 30 minuts i en poques sessions.

És habitual que hi hagi casos en que per aconseguir un resultat óptim necessitem una convinació d’alguns dels tractaments proposats anteriorment.

És important sempre realitzar una valoració mèdica per ajustar el protocol del tractament a les necessitats de cada cos.

Si vols millorar la teva silueta t’invitem a que ens consultis.

 

 

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
logo-skinclinic-sin-fondo

Si necesitas más información rellena el formulario, te atenderemos en la mayor brevedad posible.





    Acepto la política de privacidad